18 de gener 2007

Campionat d'Espanya de Judo

Campionat d'Espanya de Judo
Aquests dies hem anat una mica atrafegats i hem aparcat una mica el blog. Les novetats però, són importants i no podem deixar de comentar-les, ara que tenim una estona.

Ja s'ha realitzat la fase sector del Campionat d'Espanya. Resultats diversos pels integrants de la Selecció Catalana. Dels judoques del Condal, han passat a la fase final el David del Campo (-60Kg) i l'Edgard Massanès (-66Kg) com a segons i el David de Caralt (-90Kg) com a tercer.

Com a primícia: ja tenim el sorteig per a la fase final del Campionat d'Espanya de Judo d'aquest cap de setmana. Es celebra a Màlaga i podeu veure com han quedat els emparellaments i valorar vosaltres mateixos.

La meva opinió personal: (com si en un blog hi hagués alguna altra cosa...)

El David del Campo, es creua amb en Kenji Uematsu al segon combat. A veure què en surt! Per l'altra llista hi ha en Roberto Cueto, un altre os dur de rossegar, i el també català Àlex Timoneda.

A -66Kg, sembla que l'Edgard ho pot tenir bé. Si passa els dos primers combats, en el tercer es troba amb el Javier Delgado. A l'altre costat hi ha l'Òscar Peñas i en Sugoi Uriarte, que només es podrien trobar amb ell en una hipotètica final.

En David de Caralt, per la seva banda, es creuarà amb el David Alarza a les semifinals i si sap jugar bé les seves cartes pot donar alguna que altra sorpresa.