08 de febrer 2008

Variacions de Koga

Avui comencem el dia amb un vídeo de campió: es tracta d'un fragment de la sessió magistral que Toshihiko Koga va realitzar al darrer stage de Dijon. Fixeu-vos bé en com crea un triangle imaginari entre el seu peu avançat i els peus d'Uke i com, a partir d'aquesta posició, és capaç de realitzar diverses tècniques (Ouchi gari, Kouchi gari, Harai goshi, Osoto gari...) sense haver de fer altres moviments preparatoris.

3 comentarios:

Miquel Riera ha dit...

Hola Marc , el video esta molt be , avui a la classe de grans he intentat comentar-lo i l'he recomanat a tots . Salvan les diferencies de nivell tècnic , hem estat practicant les entrades i crec que majoritariament els alumnes han entes el concepte.
Gracies , i fins la propera.

Marc Contijoch ha dit...

Això sí que és un honor! Ja sé que no sóc jo el protagonista del vídeo (ja m'agradaria...) però si les recomanacions que faig tenen aquesta repercussió hauré d'anar més amb compte amb el que recomano.

Ahir mateix, en l'entrenament del Condal, també hi va haver dos companys que em van comentar que l'havien vist i, fins i tot, van posar-lo en pràctica en un dels descansos.

Tot un èxit!

Anònim ha dit...

Yo estube allí