31 de març 2008

Entrevista a la Fàtima Ribot

Fàtima RibotEls amics d'Hajime Judo han fet una interessant entrevista a la Fàtima Ribot, recent campiona d'Espanya Junior.

A destacar que viu a la Residència Blume, que entrena unes 4 hores diàries al gimnàs Independència i que es defineix a sí mateixa com una judoca activa que sempre busca l'Ippon.

Podeu llegir les opinions d'aquesta judoca de Figueres i conèixer-la una mica més a la web d'Hajime Judo.

Una judoca a tenir en compte i de la que haurem de seguir els passos...

2 comentarios:

Miquel Riera ha dit...

Hola Marc , m'ha agradat molt el teu comentari : "Una judoca a tenir en compte i de la que haurem de seguir els passos..." .
La Fatima ja porta anys pujant al podium tant Català com espanyol (des de primer any d'infantil), però penso que a partir d'ara es quan a de demostrar el seu nivell , i treballar fort per aconseguir els "objectius a llarg plaç" que un bon dia es va marcar.
Penso que ,a més del seu treball i la seva constancia, els seus éxits són fruit de totes les ensenyances que ha rebut tant dels tècnics de l'AJAE com de tots els tècnics de la Selecció Catalana i els de la Selecció Espanyola (no poso noms per que segurament m'en descuidaria algún), però sens dubte hi ha alguns judoques que ella admira i l'han ajudat molt a progressar durant els darrers anys(Laia Fernàndez , Marta Mestre i Gerard Garrote).
Actualment esta entrenant al Gimnàs Independencia , però els divendres acostuma a anar a l'Esport-7 ,i de tant en tant pujar a trepitxar el tatami Altempordanès.
La Fatima sap que ha de seguir el seu proces d'aprenentatge , pujant a nous tatamis i coneixen nous judoques i nous mestres , i per tant no seria d'estranyar que d'aqui un temps (2 o 3 anys)marxes fora de Catalunya . Però per aixó encara falta i poden pasar moltes coses.

Marc Contijoch ha dit...

Hola Miquel,

La veritat és que feia un temps que l'anava seguint però que no veia l'oportunitat d'escriure'n res. Hi ha vegades que un bon resultat ajuda a poder parlar d'un(a) bon(a) judoca però si no, costa destacar-ne les qualitats.

Pels escrits de suport cap la Fàtima que teniu a la vostra web i pel seu orígen "figuerenc" vaig suposar que havia començat a fer judo amb l'AJAE però com que no n'estava segur vaig preferir no posar-ho. A la web de l'Esport7 també en parlen alguna vegada però em trobava en el mateix cas.

Moltes gràcies per aportar nova informació sobre ella i felicitats per la part que us toca.

El meu desig, a l'igual que el de molts, és que cada vegada hi hagi més judoques catalans que arribin a estar entre l'elit del judo nacional i internacional perquè això significarà que els entrenadors, els companys, la Federació... hem fet una bona feina.

Fins aviat.