26 d’agost 2011

Un altre dia sense possibilitats als Mundials

Medaller del Mundial, a dia d'avui
Acaba de perdre el seu combat Cecilia Blanco (-70 Kg), l'única representant espanyola que quedava en competició després de l'eliminació dels altres judoques nacionals que competien avui. Blanco ha començat bé el seu combat contra la japonesa Yoriko KUNIHARA però aquesta ha aprofitat una distracció i li ha marcat l'Ippon amb un Ouchi gari.

David Alarza (-90 Kg) ha guanyat el seu primer combat però s'ha desinflat en el segon i ha acabat perdent contra l'ucarïnès Vadym SYNYAVSKY.

Maria Bernabeu (-70 Kg) ha passat la primera ronda sense competir gràcies al sorteig però s'ha topat en segona ronda preliminar amb la japonesa Haruka TACHIMOTO, que després d'uns instants inicials de tempteig en què Bernabeu semblava ben situada en el combat, ha pogut realitzar una estrangulació a la representant espanyola que li ha donat la victòria.

Raquel Prieto (-78 Kg) també ha perdut en el seu primer combat contra la cubana Yalennis CASTILLO que li ha marcat un Ippon després que l'espanyola rebés dues amonestacions.

En definitiva, que només queda l'Ángel Parra (+100Kg) per competir i, de moment, marxem del Mundial amb només el bronze d'Ana Carrascosa (-52 Kg) i les setenes posicions de Laura Gómez (-52 Kg) i Isabel Fernández (-57 Kg) que podia optar a medalla però que es va haver de retirar per lesió.

Us deixo com queda el medaller (de moment, Espanya es troba en 12 posició global, en 6a femenina i en 17a masculina) dominat clarament pel Japó, tant en categoria femenina com masculina i l'enllaç amb el canal en directe per continuar gaudint d'aquests judoques.

A destacar,