07 d’octubre 2011

44 anys del Judo Condal

Judo Condal
Avui se celebra el 44è aniversari del Judo Condal, que va iniciar les seves activitats un dia com avui de l'any 1967 i que s'ha mantingut al capdavant del judo català durant tots aquests anys.

Al començament, el Mestre Francesc Talens i Coral només tenia 7 deixebles entre adults i nens però durant tot aquest temps moltíssims alumnes han passat per les portes del carrer Consell de Cent, 44.

Al Condal s'hi han format com a judoques, però també com a persones, molta gent d'edats, colors, creences i procedències diverses i amb el temps s'hi ha anat creant un gran ambient que s'ha estès dins i fora del tatami.

D'entre els seus alumnes n'han sorgit nombrosos cinturons negres, des del 1r Dan cap endavant, àrbitres internacionals de gran prestigi a nivell mundial, jutges, cronometradors i grans competidors que han fet créixer el nivell del Judo català i espanyol.

És per tot això que, en un dia com avui, només es pot dir una cosa: moltes gràcies al Mestre Talens i a la senyora Maria Garcia per haver-lo posat en funcionament i mantingut viu fins al dia d'avui i a tots i totes els que amb la vostra aportació heu fet que el Judo Condal hagi arribat a ser el que és: una gran família.

Moltes Felicitats Condal!



4 comentarios:

Maurici Casasayas ha dit...

Moltes felicitats i agrair al Mestre Talens la seva gran aportació al Judo català en tots els seus aspectes però sobre tot en l'apartat humà ja que sensa aquesta qualitat no hauria format les persones que mitjantçant el Judo han aportat tant a la nostra societat i que en aquests anys molts d'ells han estat un exemple clar del que es veritablement un Judoka. Una abraçada Mestre i moltes felicitats als amics condalistes.

Maurici Casasayas

Unknown ha dit...

Moltes felicitats! És un club conegut a tot arreu. Personalment jo no he tingut la oportunitat de visitar-lo, però ho faré en quan tingue oportunitat. El que sí que el va visitar es el meu mestre de judo, i va gaudir de la visita i la conversa d'uns dels clubs amb més história en la península.
Desde Castelló de la Plana, una abraçada a tots els que han passat pel Judo Condal.

Pere Navarrete

Joan Enrich ha dit...

Gràcies Marc per destacar-ho!
Ens dóna l'oportunitat d'agraïr-li al nostre Mestre el que'ns hagi fet feliços durant tants anys, havent permès gaudir del que més ens agrada i envoltats dels nostres millors amics.
Felicitats i una forta abraçada a tota la familia condalera!
Joan Enrich

David Soriano ha dit...

Moltes Felicitats!!!

El Judo Condal és i ha sigut sempre un referent del Judo Català. Gràcies Sr. Talens.

Es diu ràpid; 44 anys!!!

Una abraçada per a tots i totes els integrants d´aquest gran club.


David Soriano