03 de setembre 2007

Mundial de Judo de Rio de Janeiro, 2007

Cartell anunciador del Mundial de Judo 2007
El Mundial de Judo de Rio de Janeiro, classificatori per a les Olimpíades de Pequín, es celebra en aquesta localitat brasilera des del proper dia 13 fins el 16 d'aquest mes de setembre.

La delegació espanyola està formada per Vanesa Arenas (-48 Kg), Isabel Fernández (-57 Kg), Sara Álvarez (-63 Kg), Leire Iglesias (-70 Kg), Esther San Miguel (dubte a -78Kg per estar-se recuperant d'una lesió al genoll), Javier Delgado (-66 Kg), Kiyoshi Uematsu (-73 Kg) i David Alarza (-90Kg), que esperem que facin un bon paper tot i el gran nivell que hi hagurà (podeu veure la llista oficial d'inscrits al Mundial de Rio, a la web de la Federació Brasilera de Judo).

Durant els propers dies començaran a arribar els diversos participants, es realitzaran les reunions prèvies i es prepararan els últims detalls perquè tot funcioni correctament i el proper dijous dia 13 començarà la competició amb les categories de pes més elevat (Programa oficial).

Com a curiositat cal recordar que Rio de Janeiro va ser la primera ciutat del món no japonesa que va celebrar un Campionat del Món de Judo. Va ser l'any 1965 i ara, més de 40 anys després, la història es repeteix.

1 comentarios:

RGS ha dit...

Toutes les video's de Rio sur http://www.judo-snijders.nl

All video's of Rio on http://www.judo-snijders.nl