24 de gener 2008

Sortejos del Campionat d'Espanya de Judo

Projecció de JudoJa s'han fet públics els resultats del sorteig de la fase final del Campionat d'Espanya absolut, que es farà aquest cap de setmana.

Sorteig masculí
Sorteig femení

Dels catalans, en David del Campo ho té força bé en la part superior del quadre de -60Kg, trobant-se com a obstacle més important (sota el meu punt de vista, és clar...) a en Daniel Pions a les semifinals.

Per la part de sota, en Dídac Rodríguez sembla tenir-ho una mica més complicat, creuant-se amb en Raúl Clemente al segon combat i amb l'altre català de la categoria, l'Àlex Timoneda, que parteix com un dels favorits del pes.

A -66 Kg, l'Edgard Massanès es trobarà amb l'Aaron Blanco o en Darwin Vidal a les semifinals i, si aconsegueix passar, pot esperar-lo en Sugoi Uriarte o l'Ibai Peña a la final. Una categoria difícil.

A -73 Kg la cosa també està molt oberta i qualsevol pot donar la sorpresa. En José Conde, ho té complicat i pot trobar-se amb en David Flecha o l'Alejandro Megías, andalús que entrena al Judo Condal, en el segon combat. Després de veure'l en la fase sector, aposto per en David Paco, de Valencia, com a un dels judoques a seguir i a tenir en compte... Una altra categoria molt oberta.

A -81 Kg, en Mauri Casassayas també té una competició complicada creuant-se amb en Mario Vallés en el segon combat. Si juga bé les seves cartes, té possibilitats de ser al podi.

A -90 Kg, hi tenim en David de Caralt que, si està motivat, pot millorar el tercer lloc aconseguit l'any passat. A la final, segurament l'esperarà en David Pérez, però mai se sap com anirà la cosa.

A -100 Kg, en Daniel Buendia hauria de guanyar 4 combats per arribar a la final, tot i que li serà difícil poder guanyar el primer, contra l'Íker Lizarribar. En Miguel Ángel Díaz té un quadre més favorable tot i que també s'haurà d'enfrontar a gent d'entitat.

Pel que fa a la categoria de +100 Kg, l'Ivan Moreno també ho tindrà complicat i, per començar s'haurà de desfer del madrileny Ivan Marban.



Pel que a les noies la sort i les possiblitats de medalla són diverses. A -48Kg la Vanesa Garcia surt com a primera cap de sèrie, a -52 Kg l'Helena Gil s'haurà d'enfrontar a Nieva Larraya a semis, a -57 Kg l'Alicia Piñero és al mateix quadre que la Yahaira Aguirre, a 63 Kg la Laia Fernández pot tenir opcions tot i que està al mateix quadre que la cap de sèrie, la Fàtima Ribot va per l'altre costat i pot creuar-se amb l'andalusa que també entrena al Condal Maria Hernández, en el segon combat; a -70 Kg la Gemma Casassayas i la Gemma Gimeno també van en quadres diferents i poden tenir opcions si hi posen tot el seu judo, a -78 Kg Esther Moreno i Adriana Miguell lluitaran per estar entre les tres primeres i a +78Kg Noelia González tindrà oportunitats si guanya a la Susana Gutiérrez en el segon combat mentre que l'Alicia Alonso parteix com una de les grans favorites per emportar-se l'or cap a casa.

Que hi hagi molta sort per tothom i que guanyin els millors!