03 de juny 2008

Judo platja

Judo platjaQuan comença a fer calor, les platges de tot arreu s'omplen de gent jugant a pales, fent volar estels, jugant a futbol o a volei platja o descansant i prenent el sol. A El blog del judo ens han fet arribar una nova proposta que segur que a molts de vosaltres us agradarà.

Es tracta d'una nova modalitat de judo, el "Judo platja", una idea de la gent de l'Associació de Judo de l'Alt Empordà que ens ha fet arribar en Miquel Riera i que combina la practica del judo amb l'esbarjo. La trobada ja s'ha fet en altres ocasions i si us hi voleu apuntar, encara teniu temps fins el dijous 12 de juny, que és el dia de l'edició d'aquest any.

El nostre consell, a banda de les recomanacions que fan els mateixos organitzadors: poseu-vos crema solar i, si podeu, practiqueu el Judo platja en llocs amb pocs banyistes i durant les hores que el sol no "pica" tant (al matí a primera hora o cap al vespre, quan tothom ja es retira).

Fins aviat!

3 comentarios:

Anònim ha dit...

Hola!

Em sembla molt interessant ( tot i que tinc alguns dubtes sobre si pot fer mal o no caure a la sorra en algunes claus... jejje espero que no!:S ).

Pot ser divertit a més sempre que vaig amb els amics a la platja els hi acabo fent alguna clau que altre.... jejje

adeu!

Pol B.

Miquel Riera ha dit...

Ja fa anys que realitzem aquesta activitat i us puc garantir que es molt divertida , en quant a les caigudes es cert que la sorra es més dura que el tatami , peró aixó es una de tantes coses que fa que aquesta activitat sigui diferent , el mateix passa amb els Nage-komi a dins l'aigua (al Judogui moll pesa molt). En definitiva , us recomano que ho proveu , i tal i com diu en Marc ho podeu fer a qualsevol hora del dia , peró millor quan no pica el sol.

Marc Contijoch ha dit...

Jo també he fet alguna que altra tècnica a la platja amb el meu germà i amb altres "no iniciats" en el Judo però sempre sense el judogui.

Segur que és una experiència increïble!