12 de setembre 2008

Fàtima Ribot participa a l'Europeu júnior de Judo

La Fàtima Ribot en el VIII Torneig Internacional de Portugal
La catalana Fàtima Ribot disputa aquest cap de setmana el Campionat d'Europa Júnior de Judo, que se celebra a la ciutat polonesa de Varsòvia des d'avui fins diumenge dia 14 de setembre.

La Fàtima representa la Federació espanyola en la categoria de menys de 63 kg i s'haurà d'enfrontar amb la georgiana Tinatin Kulusashvili en el primer combat.

De moment, sembla ser que la resta de representants espanyols que ja han competit no han tingut gaire bona sort (podeu fer el seguiment a Hajime Judo on line). Al blog de l'AJAE comenten que si supera la primera eliminatòria, l'esperen dues de les favorites per emportar-se el torneig però des d'El blog del Judo confiem plenament en les possibilitats de la Fàtima perquè s'emporti alguna medalla, tot i que acaba de sortir d'una lesió en un dit del peu.

Podeu veure els sortejos a Judoworld.net o també seguir l'evolució de la Fàtima a l'Europeu Júnior de Judo des de la mateixa web.
Desitgem que tingui molta sort i a veure si es pot classificar per al Mundial!
M'he deixat de posar-vos l'enllaç amb la retransmissió en directe del Campionat d'Europa Júnior de Judo!

6 comentarios:

Miquel Riera ha dit...

Hola Marc , gracies per aquest bon escrit , nosaltres també tenim moltes esperances en que la Fatima farà un bon paper , peró de moment a tots els companys de Selecció que han lluitat els hi ha anat malament , i el primer combat el farem contra una judoka experimentada , ja que ha representat al seu país moltes vegades inclús en la Categoria Senior en el Mundial de Rio.
I si pasem a la següent ronda ens trobarem (molt probablement) a l'alemana Martyna TRAJDOS (Campiona a l'internacional de Berlin , i amb 8 podiums internacionals aquesta Temporada), sens dubte serà dificil , peró em estat entrenant per intentar donar la talla en cada combat . En definitiva , que demà veurem com ens van les coses !!!!

Miquel Riera ha dit...

La Fatima guanya per Koka el primer combat , ara ens toca l'alemana , que com ja he advertit es molt forta , és esquerrana i acostuma a entrar Ouchi per canviar a Uchimata. Esperem que puguem anticipar-nos als seus atacs i continuem endavant en la competició.

Miquel Riera ha dit...

hem perdut amb l'alemana , ara toca esperar si entrem en la repesca.

Miquel Riera ha dit...

I en la repesca perdem amb la croata . Aqui s'acaba l'europeu per la Fatima , esperem que quan torni ens expliqui moltes coses i poguem seguir aprenen de les experiencies.

Marc Contijoch ha dit...

Hola Miquel, moltes gràcies per haver-nos resumit què feia la Fàtima en cada moment.

Tot i que no hagi aconseguit pujar al pòdium, crec que ha fet un bon paper, ja que el nivell en aquest tipus de competicions és molt alt.

M'alegra veure que esteu fent una bona feina.

A la vegada, també m'ha sorprès positivament que tingueu tan estudiades les possibles rivals.

Pensant-ho fredament, crec que saber què fa l'adversari abans de lluitar-hi és una gran ajuda.

Amb tot, per a la Fàtima ha estat una nova experiència per a la seva carrera i només us queda continuar treballant i esperar que en la propera ocasió tinguem una mica més de sort!

Miquel Riera ha dit...

Sempre intento coneixer els possibles rivals , encara que només sigui per apendre d'ells.
En el cas de les rivals de la Fatima en l'europeu , les coneixem només dels Campionats i estades Internacionals que fem amb la Federació Espanyola, i penso que realitzem poques surtides , suposo que el problema es (com sempre en aquest esport)l'económic.