10 de febrer 2010

Millorem l'equilibri en el Judo amb la pilota suïssa

A través de la British Judo he arribat a aquest vídeo curiós on es mostren una sèrie de moviments realitzats sobre una fit ball o pilota suïssa que ens poden ajudar a millorar l'equilibri i a enfortir-nos de cara a la pràctica del Judo.

Els exercicis es fan sobre una pilota gegant que ens ajuda a treballar amb diversos músculs alhora, i afegeix l'equilibri com a element interessant per ajudar-nos a suportar millor el desgast físic.

Amb la pilota suïssa es millora la força i s'augmenta la flexibilitat i el to muscular al mateix temps que es reforça l'equilibri, la coordinació i la postura i es prevenen dolors cervicals i lumbars.

I per finalitzar, només una recomanació. L'especialista del vídeo segur que porta moltes hores de pràctica. Si teniu l'oportunitat de provar-ne una comenceu pel principi i aneu acostumant-vos gradualment a la pilota per evitar caigudes innecessàries i possibles accidents.

3 comentarios:

judonovaunio@hotmail.com ha dit...

mira aquest enllaç

es molt bo

http://www.youtube.com/watch?v=_cNvpIamQOE

Marc Contijoch ha dit...

Moltes gràcies per la recomanació.

El vídeo que proposes (http://www.youtube.com/watch?v=_cNvpIamQOE) a més de tot el que he explicat en l'article, també demostra com la pilota suïssa pot servir per a practicar les flotacions i millorar sobretot en el ne waza.

Unknown ha dit...

quina gràcia, estic treballant alguns exercicis amb aquesta pilota gegant, i ara veig aquest video, que em dona més idees, gràcies per compartir-lo