02 d’agost 2006

David Douillet Judo, un joc interactiu sobre el judo

Avui toca parlar d'un joc interactiu (per a PC, Play Station 2, Game Cube i X-Box) sobre judo que sembla que ha de sortir al mercat a partir del mes de setembre d'aquest any i que m'ha fet molt bona impressió. Es tracta del David Douillet Judo, un joc que compta amb el suport de la Federació Francesa de Judo i que ha estat realitzat en col·laboració amb un dels judoques gals més reconegut, en David Douillet.

Pel que he pogut veure en el trailer la simulació dels moviments és bastant realista i sembla que hi ha la possibilitat de realitzar nombroses tècniques tant de peu dret com de judo a terra. Pel que ens diuen a la pàgina web oficial del joc, podrem començar de zero amb un judoka i anar evolucionant, entrenament rera entrenament fins a poder competir tant en campionats locals com a nivell internacional seguint les regles del judo actual.

Abans d'aquest, només havia vist un altre joc interactiu dedicat al judo (el 3d Judo Fighting) però tot i haver provat la demostració que s'ofereix a la seva pàgina web, no m'havia acabat de convèncer.

Sembla que el David Douillet Judo promet una mica més d'emoció, tant a la gent que ja coneix el judo com a aquells que no en saben res.

Us deixo el trailer del joc perquè pugueu dir-me què us ha semblat a vosaltres.