10 d’abril 2008

Campionat d'Europa de Judo

Logotip del Campionat d'Europa de JudoAquest cap de setmana es disputa a Lisboa el Campionat d'Europa de Judo, que és l'última oportunitat per als judoques europeus de guanyar-se el bitllet cap a les Olimpíades de Pequín. Concretament la competició comença demà, 11 d'abril, i es prolongarà fins diumenge dia 13.

Al blog d'Hajime Judo han fet una anàlisi completa de les possibilitats dels judoques espanyols de participar en els propers jocs i m'ha sembla interessant fer-vos-ho saber. Han analitzat per separat les opcions dels judoques en categoria masculina i en categoria femenina i crec que és un gran encert donar a conèixer les possibilitats reals que té cadascú ja que no tots podem saber en quin lloc del rànquing classificatori es troben.

De moment, estan classificats per als Jocs Olímpics Oscar Peñas (-66 Kg) i David Alarza (-90 Kg) en categoria masculina i Ana Carrascosa (-52 Kg, tot i que una difícil carambola la podria deixar fora), Isabel Fernandez (-57 Kg), Sara Alvarez (-63 Kg, tot i que necessita puntuar per no quedar-se a les portes), Leira Iglesias (-70 Kg) i Esther San Miguel (-78 Kg, amb una mínima possibilitat de no classificar-se), en categoria femenina.

Estarem atents a tots els seus resultats i especialment als de la catalana del Judo Badia, Alicia Alonso, que actualment ocupa la 22a posició del rànquing i que necessitaria quedar 2a classificada a Lisboa per poder anar a Pequín.

Molta sort!

2 comentarios:

Osotogabi ha dit...

Moltes gràcies Marc =D
Hem tingut un gran campionat d'Europa i uns grans resultats. A vore si ens podem apropar als mateixos resultats a Beijing =)

Marc Contijoch ha dit...

A veure si és veritat i a Pequín hi ha el mateix nombre de medalles i si totes són d'or millor!