08 de maig 2008

Famosos i judo

Vladimir Putin fent judo
M'acaben de fer arribar una llista de personatges famosos (actors, polítics, escriptors, etc.) que han practicat o practiquen judo actualment. Com en tot, podríem estar dient noms durant molts dies però he fet una selecció dels més coneguts:

- Chuck Norris (actor) va aprendre judo després d'allistar-se a l'exèrcit dels USA i de passar uns quants anys a Corea del Sud, on va aprendre altres arts marcials i va arribar al cinturó marró de Judo.

- Albert II de Mònaco, cinturó negre 1r Dan.
- Peter Sellers (actor conegut entre d'altres per la interpretació de l'Inspector Clouseau de la Pantera Rosa), va ser designat President de la London Judo Society.

- Laetitia Casta (model), és una de les cares més conegudes de L'Oréal, Dior, i Chanel però poca gent sap que també és cinturó marró de Judo.

- Vladimir Putin, primer Ministre de Rússia.

- Angela Merkel, Cancellera alemanya.


En coneixeu algun altre?

6 comentarios:

Unknown ha dit...

Dins del mon del esport... Santi Cañizares (de fet, son pare tenia -o te, encara- un club de judo)...

Fora del esport... Yves Klein, un dels artites fracesos mes importants del segle XX
http://www.elpais.com/articulo/pais/vasco/azul/ensenorea/Guggenheim/retrospectiva/Yves/Klein/elpepiautpvs/20050201elpvas_2/Tes/

I segur que n'hi han mes... =D

Saludet

Unknown ha dit...

Torne... =P

He estat investigant... i m'he trovat amb estos...

James Cagney, el actor america de cinema negre dels anys 40, uno que sempre feia de dolent, i que guanya l'Oscar per "Enemigo Publico"... eixe era cinturo negre (als anys 50... q encara te mes merit)

Simon Le Bon, el cantant de Duran-Duran, i la seva dona (una model, Yasmin Le Bon) feian judo al Budokwai de Lodres.

La Spice Girl Melanie C, tambe... no se fins a quin punt, però es veu q prengue part en una competicio, contra "Miss Mon", i es va lesionar al genoll!! aci teniu en enllaç de la noticia, q jo tampoc no m'ho creia...
http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/showbiz/3102616.stm

Mes... el director de cinema Guy Ritchie (ha fet autentiques obres d'art com Snatch cerdos y diamantes) i marit de Madonna, tambe es cinturo negre!

I segur que encara n'hi han mes...

Anònim ha dit...

l'actor català Àlex Casanovas també es cinturó negre 1r DAN

club judo blanes ha dit...

Bolo Zenden ex del Barça crec que era 3ºDAN

Marc Contijoch ha dit...

Òstres i jo que dubtava de si havia de publicar un article d'aquests pensant que no tenia massa interés i resulta que és la vegada que més persones heu participat en els comentaris.

Això dels blogs a vegades és un món ple de sorpreses.

Curiós no, que hi hagi tants futbolistes que també fan judo?

Moltes gràcies gent! I a veure si en trobem algún altre...

Miquel Riera ha dit...

Hola , he sentit curiositat per aquest escrit , i navegant per la xarxa he trobat el Link : http://www.e-famosos.com/zidane/index.shtml , veureu que en Zidane (Futbolista) també havia fet Judo .