09 d’octubre 2008

Kenji Uematsu al Judo Condal

Kenji Uematsu, en un moment de l'Olimpíada d'Atenes 2004Kenji Uematsu, un dels millors judoques estatals dels últims anys que va estar a punt d'aconseguir la medalla de bronze a les olimpíades del 2004, va entrenar ahir al Judo Condal de Barcelona.

Pel Judo Condal hi passen habitualment molts judoques de totes les condicions i procedències i sempre és una molt bona experiència fer amb ells i observar-los detingudament per tot allò nou que ens poden aportar.

Ahir, en Kenji no va ser una excepció. El seu és un judo complet i del que tots podem aprendre moltíssim però sempre m'ha meravellat el seu Seoi nage de peu dret. És tot un espectacle veure com fa volar literalment els adversaris gairebé sense ni despentinar-se i ahir ho vam poder comprovar en viu i en directe!

Encara no està clar si continuarà assistint a les classes del mestre Talens o si va ser una visita esporàdica però cal dir que és tot un honor poder veure i compartir el seu judo de prop.

Us deixo uns enllaços que he trobat a la web del Judo Club Durango amb l'entrevista que Alejandro Arija li va fer l'any 2007 per a la revista El Budoka [1], [2] i [3] i que ens ajuda a conèixer-lo una mica més.

2 comentarios:

Unknown ha dit...

Sense dubte, és un judoka excepcional, tenir-lo prop i gaudir del seu judo té que ser tot un espectacle.

Marc Contijoch ha dit...

Ahir mateix va tornar a venir. Sembla ser que, quan li sigui possible, continuarà venint a entrenar al Condal.

Com molt bé dieu, és tot un luxe!