08 d’octubre 2007

Resultats del Ciutat de Barcelona de Judo

L'equip femení de Catalunya, primer classificat
Aquest dissabte ha tingut lloc el Trofeu Ciutat de Barcelona de Judo amb una gran assistència de públic, que va omplir el pavelló de l'Associació Esportiva Sant Andreu, i un altíssim nivell per part dels competidors i les competidores.

Els resultats van ser els següents:

Categoria masculina:

1.- Madrid
2.- Galicia
3.- Roche Sur Yon
3.- Catalunya


Categoria femenina:
1.- Catalunya
2.- Navarra
3.- Galícia
4.- Aix en Provence

Pel que fa a la participació catalana, cal destacar la desafortunada lesió de l'Edgard Massanés (Judo Condal) en el primer combat de la lligueta contra Madrid, fet que va condicionar completament la competició per a l'equip de casa, ja que sortia amb un punt perdut en tots els altres enfrontaments. Amb tot, l'equip va estar a l'alçada i va lluitar fins a l'últim moment per acccedir a la final.

L'equip femení català va fer una magnífica competició aconseguint la victòria de forma magistral. Com a equip van funcionar a la perfecció però voldria destacar les aportacions de la Laia Fernández (Esport 7) en menys de 63 Kg i de l'Alícia Alonso (Judo Badia) a més de 70 Kg, que van dominar els seus enfrontaments tant tècnicament com de manera tàctica i que van saber emocionar el públic amb el seu judo.

També m'agradaria felicitar des d'aquestes línies a la Federació Catalana de Judo per la magnífica organització de l'esdeveniment i per l'encert en el canvi d'ubicació ja que les dimensions del nou emplaçament s'adequaven millor a la quantitat d'espectadors que van assistir a la competició. Només una crítica constructiva que es va sentir entre el públic, i que consisteix en la millora de la megafonia ja que amb la cridòria es feia difícil sentir els anuncis dels enfrontaments fins i tot per als competidors.

3 comentarios:

Anònim ha dit...

La competicion genial...lo unico malo esque en la megafonia solo se hablaba catalan y se podia haber hablado en catalan y en castellano y nos hubiesemos enterados todos (menos los franceses jeje) por lo demas la compe muy bien

Miquel Riera ha dit...

Respecte al comentari de "anonim" , penso que si be és cert que es bo donar el màxim d'informació tant als competidors com al públic , cal pensar que una gran quantitat d'informació (català, castellà , frances , ect...)només pot provocar comfusió i perdua de temps.
Crec que és del tot correcte que la megafonia fos en català

Marc Contijoch ha dit...

No m'agrada entrar en polèmiques sobre l'ús del català o l'exclusió d'altres llengües en competicions de judo. Ara només faltaria que, pocs que som, a sobre estiguéssim mal avinguts.

El cert és que quan va caler i de cara als competidors, es van donar les instruccions pertinents en castellà i en francès.

Potser sí que estaria bé que en properes edicions es donés la informació en diferents idiomes.

Recordo que en alguns tornejos internacionals o en les olimpíades es fa i això no ocasiona una gran pèrdua de temps.

En tot cas, queda la proposta per als organitzadors. Des d'El Blog del Judo demanem/proposem:

1.- millores de la megafonia en general.
2.- traducció simultània dels comentaris als idiomes principals dels competidors participants (normalment català, castellà, anglès i francès).