30 d’agost 2007

Associació de Judo de l'Alt Empordà

Logo de l'Associació de Judo de l'Alt Empordà
Avui us parlo d'una gent que fa molt de temps que fan judo i que intenten que el nostre esport sigui cada dia més conegut i més practicat arreu. Es tracta de l'Associació de Judo de l'Alt Empordà, que ja coneixia però que he redescobert a través dels comentaris que l'amic Miquel Riera fa en aquest blog.

Com ens diu en Miquel, a l'AJAE estan treballant per renovar el web però, tot i això, he cregut convenient dedicar-los aquest espai dins el blog per la feina que fan en pro de la difusió del nostre esport a l'Alt Empordà (bona mostra d'això són les activitats que organitzen com el judo al carrer, el judo a la platja, etc.).

A més, és gràcies a ells que hem conegut una nova manera de cordar-nos el cinturó. L'han publicat a internet i podeu veure-la a través del youtube o juntament amb la resta de possibilitats que hi ha a l'article sobre Com lligar-se el cinturó?

Estarem atents a la renovació de la pàgina i ja us n'informarem quan sigui operativa.

3 comentarios:

Miquel Riera ha dit...

Moltes gracies per l'escrit , esta molt be. Ja he enviat el Link a tots els alumnes , espero que s'animin hi facin algún comentari.
De totes maneres , per tots els que us pugui interesar , us recordo que per el dissabte 22 de Setembre realitzarem a Figueres la "Trobada a 3 Bandes". Us esperem

Marc Contijoch ha dit...

Pots explicar-nos una mica en què consisteix aquesta Trobada a 3 Bandes?

Si en tenim més informació podríem fer un article sobre el tema...

Fins aviat i gràcies per la recomanació.

Miquel Riera ha dit...

La Trobada a 3 Bandes (el nom és un joc de paraules entre el Billar a 3 bandes i el fet que realitzem 3 entrenaments al mateix temps)és un entrenament obert a tothom de les categories Cadet fins a Senior (infantil si el seu professor o creu oportú).Tindrem 3 zones d'entrenament , una Femení , una masculí i una per professors i alumnes veterans . En unes properes converses que he de tenir amb en Maurici Casasayas , sabrem el nom dels Tècnics de la Selecció Catalana que vindrana dirigir les classes , de totes maneres podeu consultar el Link : http://www.ajae.net/20060923trobadaTresBandes.html , i veureu com va anar l'any passat.
Us espero a tots i a totes.