13 d’agost 2007

Marta Tort, 5a a la Universíada de Bangkock

Imatge de la mascota de la Universíada practicant JudoLa catalana Marta Tort ha disputat aquest matí (hora d'aquí) el combat pel tercer lloc de la categoria de -78 Kg a la Universíada de Bangkock, però no ha pogut guanyar-lo, quedant en una meritòria cinquena posició.

Segons el que hem pogut saber a través dels resultats que ofereix la pròpia Universíada, la Marta ha perdut el seu primer combat per un Ippon d'Uki Gatame, amb la canadenca Marylise Lévesque. Sortosament, ha pogut entrar a la repesca on s'ha enfrontat, en primer lloc, amb la sèrbia Vanja Mandic, a qui ha derrotat amb un Yuko i un contundent Ippon de Tani Otoshi.

A continuació també s'ha desempallegat de la bielorussa Aksana Ablamskaya en un disputat combat que ha guanyat amb un altre Tani Otoshi en el temps de la Tècnica d'or i que l'ha portat a disputar la medalla d'argent contra la francesa Lucie Louette amb qui ha perdut després que aquesta la projectés d'Uchi Mata, als 21 segons de combat.

Bona actuació doncs per a la Marta Tort que, tot i el mal regust per no haver pogut aconseguir la preciada medalla, sembla que ha fet un bon paper en una competició on participen els millors esportistes universitaris de tot el món.