08 d’agost 2007

Kouchi Gari

Tot i que molts de vosaltres esteu de vacances i que les notícies i l'interès sobre temes relacionats amb el Judo disminueixen una mica aquests dies, us deixo un video instructiu sobre Kouchi Gari, una de les tècniques de judo que poden semblar més senzilles però que, no per aquest motiu, és menys efectiva.

Està enregistrat a l'Stage de Judo de Montpellier, l'estiu de l'any 2006 i va a càrrec d'Hiroshi Katanishi (7è Dan). El seu mètode m'ha semblat molt instructiu ja que primer mostra els moviments a seguir tot sol i a continuació hi va afegint dificultat, amb altres moviments i practicant amb un uke.

El vídeo és en francès però si no l'enteneu, es pot seguir perfectament.


2 comentarios:

Miquel Riera ha dit...

El video esta molt be , Gracies !!!!
Nosaltres a l'estiu seguim entrenant encara que amb una programació diferent de la resta del any . Ja recomanaré als alumnes que mirin el video .

Marc Contijoch ha dit...

Ei, Miquel!

M'alegro molt que continueu entrenant durant l'estiu, tot i que no sé com podeu aguantar la calor. Posar-se el judogui amb els termòmetres a més de 25 ó 30 graus, és tot un mèrit.

Podries explicar-me com ho feu?

D'altra banda, vull donar-te les gràcies per recomanar el vídeo als teus alumnes i, al mateix temps, aconsellar-te que també facis un cop d'ull al nou vídeo que he posat sobre Seoi Nage.